Jabra Pro 9470 Mono - Apple - iPhone 4 / 4S - Bluetooth

Jabra Pro 9470 Mono

2 990 kr

3-7 dagars leveranstid 3-7 dagars leveranstid
V7537-B


Visa alla produkter från Jabra

Finns i följande kategori(er):

Jabra PRO 9400 är den första serien av ej trådade headset för företag med intuitiv pekskärm för enkel hantering av dina samtal. Med detta headset slipper du sladden.

Ett och samma headset för alla dina telefoner:
På visitkort finns det oftast olika telefonnummer till den fasta telefonen och mobiltelefon. Resultatet blir att du kanske inte hinner svara i mobiltelefonen innan personen som ringer lägger på och ringer till den fasta telefonen istället. Jabra PRO 9400 är utformad med multiuse-teknik för att med ett och samma headset kunna hantera samtal från flera telefoner, vilket gör det simplare och smidigare och kan spara dig mycket telefonbesvär.

Intuitiv pekskärm:
En enkel installationsguide via pekskärmen hjälper dig att ansluta din bordstelefon, dator och mobiltelefon och att göra alla inställningar anpassade för dig.

När du väl har gjort dessa inställningar, kan du hantera dina anslutna enheter och göra personliga inställningar via skärmens tydliga ikoner och menyer. Basen ansluter till ditt headset via DECT, en trådlös teknik som karakteriseras av tillförlitlighet med stabil sändning/mottagning med lång räckvidd upp till 150 meter (även vid bluetooth-anslutning av din mobiltelefon till modell PRO 9470-basenhet som har inbyggd bluetooth).

Oslagbar ljudkvalitet:
Jabra PRO 9400 innehåller flera av de senaste ljudteknikerna och erbjuder oöverträfflig samtalskvalitet och hög säkerhet. Den senaste tekniken för störningseliminering och avancerad digital signalbehandling (DSP) reducerar allt bakgrundsljud, så din röst alltid hörs klart och tydligt. Bredbandskvaliteten säkerställer att ljudet du hör blir kristallklart, medan SafeTone-tekniken skyddar din hörsel genom att dämpa plötsliga höga ljud så att ljudvolymen ligger på en säker nivå hela dagen.

  • Inbyggd Bluetooth i basenhet
  • Optimerad för specialister, chefer och ledare
  • 3 x anslutning: mobiltelefon, bordstelefon och dator
  • Mikrofonteknik Noise Blackout™ med dubbla mikrofoner
  • En hörlur (mono), kortare mikrofonarm (Midi)

Passar: iPhone. Android telefoner
Garanti: 1 år

Omdömen (0):


Skriv ett omdöme

Skriv ett omdöme
Dela bilden
Markera koden, kopiera den och klistra in i din blogg.

Visa kategorier

Visa märken

Betalsätt

VISA, Mastercard, Klarna, Payson m.fl